Beşiktaş Emlakjet Eurocup’ta Hız Kesmiyor

BKT Eurocup‘ın ikinci haftasında A Grubu’nda yer alan temsilcimiz Beşiktaş Emlakjet evinde konuk ettiği Ukrayna‘nın Prometey Slobozhanske takımı karşısında 92-70’lik skorla kazandı.

Beşiktaş Emlakjet bu sonuçla 2’de 2 yaparken, Prometey Slobozhanske 1-1’e geriledi.

Özellikle ikinci çeyrekte kontrolü tamamen eline alan temsilcimiz, Jonah Mathews ve Yiğit Arslan’ın skora yaptığı katkıyla farkı giderek açarak, soyunma odasına 46-34’le önde gitti. Konuk ekip, devre boyunca 1-9 üç sayı isabetinde kaldı. Üçüncü çeyrekte rakibine dönüş şansı vermeyen siyah-beyazlılar, farkı daha da açtı ve final periyoduna da 68-51’le girdi.

Son çeyrekte kontrolü elinde tutmaya devam eden temsilcimiz, Eurocup’ta 2’de 2 yaptı ve yoluna kayıpsız devam etti.

Beşiktaş Emlakjet’te Yiğit Arslan 24 sayıyla oynarken, Jonah Mathews 22 sayı-3 asist, Angel Delgado 11 sayı-11 ribaunt, Matt Mitchell 12 sayı-3 ribaunt, Berkan Durmaz 4 sayı-4 ribaunt, Berk Uğurlu 7 sayı-4 asist ve Yağız Aksu 3 sayıyla oynadı.

Prometey Slobozhanske’de Tai Odiase 16 sayı-3 ribaunt, Apochi Agada 12 sayı-3 ribaunt, Rashard Kelly 7 sayı-5 ribaunt, Ondrej Balvin 9 sayı-6 ribaunt ve Issuf Sanon 7 sayı-2 asist yaptı.

1. Periyot: 20-17
2. Periyot: 26-17
3. Periyot: 22-17
4. Periyot: 24-19

About The Author

Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir