BGL Kızlar’da Fenerbahçe Üst Üste 2. Kez Şampiyon

Basketbol Gençler Ligi Kızlar finalinde Fenerbahçe bir ilki gerçekleştirdi ve üst üste 2. kez şampiyon oldu.

Basketbol Gençler Ligi kızlar kategorisi 2023-24 sezonu final maçında Emlak Konut’la karşılaşan Fenerbahçe Genç Kız Basketbol Takımı 65-50’lik skorla üst üste ikinci şampiyonluğunu ilan etti.

Karşılaşma öncesinde ’19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız’ dolayısıyla 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulurken, her iki takım oyuncuları da ’19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun’ pankartıyla parkede yer aldı.

Basketbol Gençler Ligi kızlar kategorisi finalinin en değerli oyuncusu seçilen Sudenaz Akarpa’ya ödülünü Kadın Milli Takımlar Direktörü Nilay Kartaltepe’den aldı.

 

About The Author

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir