Euroleague’de Final Four’un Son Bileti Olympiakos’un

Turkish Airlines Euroleague playoff çeyrek final serisi beşinci maçında Olympiakos deplasmanda konuk olduğu Barcelona‘yı 63-59 mağlup ederek Berlin yolcusu oldu.

Olympiakos, bu sonuçla birlikte seriyi 3-2’yle sonlandırdı ve Final Four’a kalarak Real Madrid’in rakibi oldu. Bir diğer eşleşmede ise temsilcimiz Fenerbahçe Beko ve Panathinaikos karşı karşıya gelecek.

Yunanistan temsilcisi, Fenerbahçe’den sonra tarihte serinin beşinci maçını kazanan ikinci deplasman takımı oldu.

Final Four heyecanı, 24-26 Mayıs tarihleri arasında Berlin’de yaşanacak.

Barcelona’da Nicolas Laprovittola 17 sayı-4 asist, Alex Abrines 13 sayı-3 ribaunt, Willy Hernangomez 9 sayı-3 ribaunt, Ricky Rubio 6 sayı-4 asist, Jabari Parker 4 sayı-5 ribaunt ve Jan Vesely 6 sayı-1 ribaunt yaptı.

Olympiakos’da Shaq McKissic 12 sayıyla maçı tamamlarken, Nikola Milutinov 10 sayı-10 ribaunt, Kostas Papanikolaou 11 sayı-2 ribaunt, Nigel Williams-Goss 8 sayı-4 asist, Alec Peters 6 sayı-4 ribaunt, Isaiah Canaan 6 sayı-2 asist ve Filip Petrusev 5 sayı-3 ribaunt yaptı.

1. Periyot: 12-9
2. Periyot: 15-16
3. Periyot: 13-15
4. Periyot: 19-23

About The Author

Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir