Türk Telekom Avrupa’ya Erken Veda Etti

Basketbol Şampiyonlar Ligi playoff turu K Grubu’nda kader maçına çıkan temsilcimiz Türk Telekom deplasmanda konuk olduğu Fransa’nın SIG Strasbourg takımı karşısında 91-81’lik skorla kaybetti.

Turnuvanın favorileri arasında gösterilen Türk Telekom, bu sonuçla birlikte sekizli final şansını kaybetti ve beklenmedik bir şekilde organizasyona erken veda etti.

1. Nizhny Novgorod 4-2
2. SIG Strasbourg 3-3
4. AEK Atina 3-3
4. Türk Telekom 2-4

Özellikle son çeyrek performansıyla büyük hayal kırıklığı yaşayan temsilcimiz, istediği dönüşü de bir türlü yapamadı ve gruptan çıkma şansını yitirdi.

SIG Strasbourg‘da Jaromir Bohacik 21 sayı-2 ribaunt, Brandon Jefferson 13 sayı-6 asist, Bonzie Colson 23 sayı-4 ribaunt ve DeAndre Lansdowne 8 sayı-2 asist yaptı.

Türk Telekom‘da Sam Dekker 21 sayı-6 ribaunt, Kyle Wiltjer 20 sayı-7 ribaunt, Nick Johnson 17 sayı-7 ribaunt ve Marcus Foster 13 sayı-5 ribaunt yaptı.

1. Periyot: 25-22
2. Periyot: 20-20
3. Periyot: 23-27
4. Periyot: 23-12

About The Author

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir