Sarunas Jasikevicius yönetimindeki Fenerbahçe Beko geride bırakmaya hazırlandığımız 2025 yılına damgasını vurdu.
Sarı-lacivertliler, Euroleague’in yanı sıra Basketbol Süper Ligi, Türkiye Kupası ve Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda da şampiyonluğa ulaşarak 2025’i 4 kupayla tamamladı.
Fenerbahçe, Euroleague finalinde Monaco’yu 81-71 mağlup ederek tarihindeki ikinci şampiyonluğu yaşadı.
BSL final serisinde Beşiktaş Gain’i 4-1’le geçerek 12. şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe, aynı zamanda rakibini Türkiye Kupası finalinde 104-81 ve Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda ise 85-83 mağlup etmişti.
Harika bir sezon olmuş, taraftar olarak çok mutluyuz! Fenerbahçe’nin 4 kupayla yılı kapatması gerçekten de unutulmaz bir başarı.