Sadık Emir Kabaca Resmen Tofaş’ta

Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Tofaş yeni transferi Sadık Emir Kabaca‘yı resmi olarak açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklama şöyle:

”Tofaş Basketbol Takımımız, 2025-26 sezonu kadrosunu güçlendirmek üzere bir takviye daha gerçekleştirdi. Mavi Yeşilliler, Banvit altyapısından yetişen ve son olarak İspanyol temsilcisi Casademont Zaragoza takımında forma giyen Milli oyuncu Sadık Emir Kabaca ile anlaşma sağladı.

Basketbol Süper Ligi sahnesine 2019-20 sezonuyla Teksüt Bandırma forması altında çıkan 2000 doğumlu uzun forvet, sonrasında 1 sezon Beşiktaş Icrypex ve 4 sezon Galatasaray Basketbol forması giymiş, 2024-25 sezonunu Galatasaray ile Türkiye liginde 27 maçta 6 sayı-2 ribaund, Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde 14 maçta 5.7 sayı-3.1 ribaund ortalama istatistikleriyle tamamlayan Sadık Emir Kabaca, 2025-26 sezonu öncesinde Zaragoza ile sözleşme imzalamıştı.

A Milli Takımımızın formasını da giyen Sadık Emir Kabaca’ya Tofaş ailesine hoş geldin diyor, formamız altında başarılar diliyoruz.”

About The Author

Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir