Burak Gören: Lige İyi Başladık Umarım Böyle Devam Eder

Basketbol Süper Ligi‘nin 4. haftasında deplasmanda konuk olduğu Reeder Samsunspor‘u 81-67 mağlup eden Aliağa Petkim‘de koç Burak Gören açıklamalarda bulundu.

Gören, maçtan sonra şunları söyledi:

”Öncelikle Samsunspor’dan başlayalım, atmosfer çok güzel, lige gerçekten yakıştılar. Koç İlker Salman’ı tebrik ediyorum. Ligin en iyi basketbol oynayan takımlarından bir tanesi. Ne yaptıklarını iyi biliyorlar, çok iyi bir düzenleri var, burada onları yenebilmek ve oyunu kontrol edebilmek önemliydi bizim için. Çok kolay bir deplasman değildi.

Kazandığımız için çok mutluyum. Biz, tıpkı Samsunspor gibi çok çalışan, emek veren ve her haftaya en iyi şekilde hazırlanmak isteyen bir ekibiz. Lige de ilk 4 hafta itibarıyla çok iyi başladık, umarım bunu devam ettirebiliriz. Oyuncularıma teşekkür ediyorum, maç planına sadık kaldılar. Fiziksel basketbola karşılık verebildik. Bu açıdan önemli bir galibiyet.”

About The Author

Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir