Turkish Airlines Euroleague‘in 22. haftasında evinde Olympiakos‘a 93-73’le kaybeden Fenerbahçe Beko‘da koç Dimitris Itoudis açıklamalarda bulundu.
Itoudis, maçtan sonra şunları söyledi:
”Öncelikle Olympiakos’u tebrik ediyorum. Bizden daha iyi oynadılar ve kazanmayı hak ettiler. 17 üçlük atan bir takım deplasmanda, bu kadar yüksek yüzdeyle (%60) oynamaları müthiş bir şey. Biz, savunmaya çalıştık ama onlar daha iyiydi.”
”O seviyeye çıkmamız için çok yolumuz var. Rekabetçi olmak istiyoruz ama özellikle maçın başında şutlarımız girmedi. Cuma günü bir maçımız var, şimdi kendimizi toplamalıyız, daha rekabetçi olmak için…”
”İlk baştaki gerekli rotasyonu yapamamıştık. Ne yaparsak yapalım cevapları hazırdı. İnanılmaz iyi bir takım. Çok iyi bir sinerjileri ve oluşumları var. Çok iyi kimyaları var. Bu bir gecede oluşan bir şey değil. Bir takımın deplasmanda %63’lük üç sayı üretmesi lider olmalarının önemli sebeplerinden biri.”
”Doğrulara ve yanlışlara bakmamız gerekiyor. Olympiakos ve Alba Berlin’in stilleri çok farklı. Almanya’daki de çok farklı bir maçtı. Taraftarın inancı ve güveni bizim için çok önemli. Peşinden koştuğumuz bir hedefimiz var ve başından beri koşmaya devam ediyoruz.”