Ergin Ataman: Oyundan Hiçbir Şekilde Memnun Değilim

Basketbol Süper Ligi‘nin 5. haftasında deplasmanda Beşiktaş‘ı 81-74’lük skorla geçen Anadolu Efes‘te koç Ergin Ataman açıklamalarda bulundu.

Oynanan basketbolu eleştiren Ataman, ”Bu akşamki oyundan hiçbir şekilde memnun değilim.” diye konuştu.

Başarılı koç, ”Galip gelmek önemli ama çok sıkıntımız var, iyi basketbol oynayamıyoruz. Bu akşam Sertaç’ın olmaması da bizi normal düzenin dışına itti. Ama kalan oyuncuların daha ciddi ve daha tempolu oynaması açık. Beşiktaş takımı genç bir takım, kadro olarak (bütçe olarak da) bizim altımızda kurulmuş bir takım. Daha net bir galibiyet almamız gerekiyordu.” dedi.

Ataman açıklamasında, ”Cuma akşamı Euroleague maçımız var. Sıkıntılarımızı giderip orada normal basketbolumuzu oynamaya çalışacağız. Shane Larkin Türkiye’ye geldi, yarın sağlık kontrolünden geçecek. Oynayabilecek durumdaysa Olympiakos deplasmanında olacak.” ifadelerini kullandı.

About The Author

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir