Ettore Messina: Performansımız Maç Boyunca Utanç Vericiydi

Turkish Airlines Euroleague‘in 31. haftasında deplasmanda Anadolu Efes‘e 89-69’la kaybeden Olimpia Milano‘da koç Ettore Messina açıklamalarda bulundu.

Messina, maçla ilgili şunları söyledi:

”Aldıkları kritik galibiyetten dolayı koç Ergin Ataman ve Anadolu Efes‘i kutlarım. Rakibimiz, maçın ilk 5 dakikasında ortaya koyduğu müthiş performansla resmen suratımıza tokat attı. Bizim maç boyunca sergilediğimiz performans ise utanç vericiydi. Hiçbir şekilde rekabetçi olamadık, bence bu durum bizim açımızdan çok üzücü.”

”Haftalardır aldığımız üst üste galibiyetlerle playoff şansı için umutlarımızı diri tutuyorduk, bugün çok daha iyi oynayarak haftalardır gösterdiğimiz çabaya saygı göstermeliydik. Anadolu Efes bugün yetenek seviyesi, ortaya koyduğu enerji ve fizikselliğiyle resmen bizi ezip geçti. Efes oyuncuları, içerisinde bulundukları zorlu duruma rağmen bugün hücumda müthiş bir takım oyunu sergilediler, savunmada da hep bir arada hareket ettiler. Bu sebeple onları bir kez daha kutlarım, önlerindeki süreçte karşılaştıkları her rakibe büyük zorluk çıkaracaklardır.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir