Basketbol Süper Ligi‘nin 24. haftasında deplasmanda Galatasaray Ekmas‘ı 101-96 mağlup eden Onvo Büyükçekmece‘de koç Özhan Çıvgın açıklamalarda bulundu.
Çıvgın, maçtan sonra şunları söyledi:
”Normal sürenin sonunda faul yapmamak bizim tercihimiz değildi. Bazen oyunun akışında iletişim sıkıntısı oluyor. Problem yok, bir hata varsa bizim hatamız olabilir. Ama uzatmada çok kolay bir psikoloji değil, 6 sayı öne geçmişsiniz, son 15-20 saniyede tekrar uzatmaya gidiyor, uzatmayı oynamak kolay bir şey değil. Sağlam durduk, uzatmadan da kazanabilirdik ama iyi reaksiyon gösterdik.
Maça gerçekten kötü başladık. Oyun konsantrasyonumuz çok kötüydü. Sadece hücumda değil, savunma ribauntlarında da iyi değildik. Bu bizi aşağı çekti ama moladan sonra toparladık. Şu anda bir adım daha yukarı çıktık ama mücadele çok fazla, risk hala var. Gevşemeden çalışmaya devam etmeliyiz.”