Pınar Karşıyaka Evinde Darüşşafaka’yı Rahat Geçti

Basketbol Süper Ligi‘nin 5. haftasında Pınar Karşıyaka evinde konuk ettiği Darüşşafaka Tekfen karşısında 89-78’lik skorla kazandı.

Pınar Karşıyaka bu sonuçla ligdeki dördüncü galibiyetini, Darüşşafaka Tekfen ise dördüncü mağlubiyetini aldı.

Ligin ikinci haftasında Gaziantep’e kaybeden Karşıyaka, aynı zamanda üst üste 3. galibiyetini alırken, Darüşşafaka ise ilk 3 maçını kaybettikten sonra geçtiğimiz hafta Afyon’u yenmiş ve bir maç aradan sonra yeniden mağlubiyetle tanışmış oldu.

Maçın genelinde kontrolü elinde tutan Pınar Karşıyaka, savunmada yaptığı baskının ve verimli hücumlarının meyvelerini yerken, Daçka’yla arasına sürekli bir mesafe koydu.

Pınar Karşıyaka‘da Sek Henry 19 sayı-4 asist, Raymar Morgan 17 sayı-6 ribaunt, Amath M’Baye 17 sayı-4 ribaunt, Metecan Birsen 5 sayı-6 ribaunt, Yunus Sonsırma 10 sayı-5 asist ve DJ Kennedy 7 sayı-6 ribaunt yaptı.

Darüşşafaka Tekfen‘de William Buford 14 sayıyla oynarken, Andrew Andrews 14 sayı-3 ribaunt, Grant Jerrett 10 sayı-6 ribaunt ve Sinan Güler 12 sayı-6 asistle oynadı.

  1. Periyot: 24-14
  2. Periyot: 20-19
  3. Periyot: 22-21
  4. Periyot: 23-24

About The Author

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir